BELLA LIGNE AFSLANKSTUDIO

 

Gezond en blijvend afvallen?

Wij van Bella Ligne zijn gecertificeerde PowerSlim voedingscoaches.
Met ons enthousiasme en passie voor voeding en beweging willen wij jou helpen om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Door jou een ander voedingspatroon aan te leren in combinatie met beweging via de Bella Ligne Bodystyling Studio begeleiden wij jou naar het gewenste gewicht.

 

Powerslim

Powerslim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen en te behouden. Het programma wordt continu aangepast aan de  nieuwste  wetenschappelijke inzichten.

Afvallen doe je niet zo maar, dat is een hele stap. Je wilt de stap weloverwogen maken en kiezen voor een afslankprogramma dat bij je past met blijvend resultaat. Je wilt niet een dieet waarbij je extreem moet lijnen, wat je maar een beperkte tijd volhoudt en waarbij de kilo’s er vervolgens weer aanvliegen én wat een hoop (verloren) geld kost.

Bij Powerslim hoef je niet te lijnen, powerslim is geen dieet. Het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar anders leert eten. Onze voedingscoaches begeleiden je langdurig, zodat je je gewenste gewicht niet alleen bereikt, maar ook behoudt! We leren je de do’s en donna’s van het eten en creëren samen met jou een weg naar regelmaat en een gezonde levensstijl.

Nog een voorwaarde voor succes: ons programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

De voordelen van Powerslim:

  • Deskundig advies
  • Gezond voedingspatroon
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Bevordert de stofwisseling
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud
  • Lekkere producten
  • Makkelijk vol te houden
  • Behoud van spiermassa
  • Ontwikkeld door diëtisten

 

Bella Ligne Bodystyling Studio

Een zeer effectieve manier van bewegen is de TFM formule (Thermo Fysische Methode). Het is een actieve bewegingstherapie, waarbij je liggend in een infrarood verwarmde cabine doelgericht figuur corrigerende oefeningen gaat doen. Het programma wordt afgestemd op je gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd. Rug en gewrichten worden niet belast, omdat de oefeningen liggend worden uitgevoerd. Iedereen kan dus meedoen aan de TMF formule met gegarandeerd resultaat!

 

Better Belly

Als je gaat afvallen is het belangrijk om ook je spieren te trainen, zodat je meteen een mooi resultaat hebt. Een van de belangrijkste zones is je buik, daarvoor hebben we een speciale cardiotraining ontwikkeld. In 4 weken tijd train je je buikspieren met je online voedingscoach. Het programma is er voor mannen en vrouwen, die echt voor een strakke buik gaan!

 

Ozon-kuurtje

Heerlijk genieten? Neem een ozon-kuurtje.
Ozon is een hoogwaardige vorm van zuurstof. Zuurstof waar extra energie aan is toegevoegd. De stofwisseling en bloedcirculatie worden gestimuleerd, zodat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Hierdoor zal cellulitus duidelijk verminderen en wordt de huid strak en glad. De ozonzuurstof zorgt eveneens voor extra energie. Je voelt je veel fitter!

Openingstijden.

Maandag:                09:00-12:00 én 17:00-21:00

Dinsdag:                  17:00-21:00

Woensdag:              09:00-12:00 én 17:00-21:00

Donderdag:             Gesloten

Vrijdag:                    09:00-12:00

Zaterdag:                09:00-12:00

Zondag:                  Gesloten

 

Bella Ligne iets voor jou?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over Bella Ligne? Bel dan voor meer informatie via 043-365 22 83, mail naar info@bellaligne.nl, of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier Bella Ligne

Als je een bericht wilt sturen naar Bella Ligne kun je dat via onderstaand formulier doen.