Mogen wij ons voorstellen?

Als je gaat sporten in een sportschool is het fijn om vooraf te weten wie de groepslessen geven, wie de personal trainers en instructeurs zijn, welke achtergrond ze hebben en wat misschien wel het belangrijkste is: of je een klik hebt met het team.

Je gaat immers met verwachtingen en wellicht ook bepaalde doelen sporten. Je wilt misschien een paar kilo’s kwijt, je hebt een zittend beroep en wilt met fitness aan je conditie werken of je wilt gewoon gezellig met vrienden gaan sporten. Er zijn tal van redenen waarom iemand wil gaan sporten.

Maar om je doelen te realiseren heb je een goede klik nodig met je trainer of instructeur. Hij of zij moet weten wat jou motiveert, welke oefeningen goed voor jou zijn, hoe hij of zij het uiterste uit jou kan halen. Dan pas zijn wij geslaagd, dan pas kun jij genieten van sporten!

Het team van HC New Style bestaat uit zeer ervaren mensen, die allemaal hun eigen specialisme hebben. Hierdoor is de kans op een perfecte match heel groot en zal het halen van je doelen realistisch zijn. De trainers zijn hoog opgeleid en volgen allemaal de laatste ontwikkelingen binnen de fitness branche.

Graag stellen wij ons aan je voor! Enjoy life!

HC New Style

“Sports can be fun, just let it SINC in”

Als fitnessinstructeur zal ik je begeleiden, informeren en aansturen op een vakkundige en enthousiaste wijze. Ook ben ik de nieuwe kids-trainer.

“Het vinden van de perfecte verhouding tussen trainen, voeding en rust is iets wat je kunt leren en is essentieel voor het behalen van je doelen”.

”The body achieves what the mind believes”

“Mensen jong en oud het plezier in sporten meegeven, dat is mijn passie, dat is mijn doel.”

“De juiste verhouding tussen kwaliteit en kwantiteit, eerst goed bewegen en dan meer bewegen.”

“Everyday is a good day to workout!”

“Yoga is de kracht van de stilte in je activiteit. Aanwezig zijn in het nu en leren loslaten.”

“Klanten begeleiden naar een gezondere leefstijl, met de persoonlijke doelstellingen als streefpunt. Nothing is impossible!”

“Als visitekaartje van HC New Style probeer ik iedereen met veel plezier en enthousiasme te helpen.”

HC New Style Beauty

“Confidence breeds beauty”.

`Be your own kind of beautiful`

Bella Ligne

“Met mijn enthousiasme en passie voor voeding en beweging help ik graag de mensen om tot een gezonde levensstijl te komen.”