Peter Schiepers

Als gecertificeerde personal trainer is het mijn doel om klanten bewust te maken en te begeleiden naar een gezondere leefstijl, met de persoonlijke doelstellingen als streefpunt.

Hierbij ga ik uit van het complete plaatje; gezonde voeding, doelgericht bewegen, balans tussen werk en privé en je lekker in je vel voelen. De intensieve een op een begeleiding werkt effectief en efficiënt. Samen bouwen wij een band op, waar eerlijkheid en vertrouwen de basis van onze relatie zal zijn.

Op een enthousiaste en doordachte manier begeleid ik jou naar je doel. Of het nou gaat om afvallen, hanteren van een gezondere leefstijl, sportspecifieke training, toename in spiermassa, conditionele training, blessure preventie, omgaan met een blessure of omgaan met een ziektebeeld, bij mij ben je aan het juiste adres. Tijdens een uitgebreid intakegesprek maken wij kennis met elkaar en bespreken we jouw doelstellingen. Vervolgens maak ik een trainingsplan op maat. Wil je de uitdaging aangaan en eindelijk jouw doelstelling(en) behalen? Neem dan contact met mij op! Nothing is impossible!

Opleiding en specialisaties

  • Sportkunde op de Sporthogeschool in Eindhoven
  • Fit!vak tot 4+ fitnessinstructeur / personal trainer; Fitness A, Fitness B en Fitness (pre)Diabetes